Mainekas ortopeed tuleb saarlastele appi (1)

Saarte Hääl
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pxhere.com

Kuressaare haiglas alustab 24. aprillist vastuvõtte tuntud ortopeed-traumatoloog Tauno Kalvet.

Dr Tauno Kalvet on Eesti juhtivaid ortopeede, Eesti traumatoloogide-ortopeedide Seltsi ning Eesti artroskoopia ja sporditraumatoloogia seltsi liige.

Peamiselt üldortopeedia ja ka spordivigastuste alal töötava Kalveti kitsam tegevusvaldkond on õla, puusa, põlve ja hüppeliigese artroskoopiline ning rekonstruktiivne kirurgia.

“Praegune plaan on selline, et dr Kalvet teeb Kuressaare haiglas ambulatoorseid vastuvõtte ja annab konsultatsioone vähemalt kord kvartalis,” ütles haigla ravijuht Edward Laane. “On ju tema põhitöökoht Tallinnas.”

Doktor Kalveti vastuvõtule pääsemiseks on patsiendil tarvis perearsti saatekirja. “Aprilli vastuvõtuajad on kahjuks kõik juba broneeritud,” tõdes Laane.

Tauno Kalvet lõpetas Tartu ülikooli arstiteaduskonna 1987. aastal. Seejärel töötas ta A. Seppo nimelises kliinikus selle sulgemiseni 1994. aastal. Aastail 1988–2000 tegutses Kalvet Mustamäe haiglas traumatoloogina, 2000–2005 aga Lääne-Tallinna keskhaiglas ortopeedina. 2005. aastast töötab Kalvet AS-is Ortopeedia Arstid.

Ortopeedina on dr Kalvet end täiendanud Rootsi, USA, Saksa, Prantsusmaa ja Soome õppe- ja raviasutustes.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles