Marii pere saab auto

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädal tagasi kirjutas Saarte Hääl, et Marii pere vajab autot, ning täna on rõõm teatada, et erivajadustega tüdruku vanemad said lahkete annetajate abiga auto sissemakseks vajaliku raha kokku.

“Täname väga kõiki annetajaid ja toetajaid,” ütles Marii ema Anne Tiitson eile, lisades, et auto sissemaksuks vajalik summa (600 eurot) on koos ja jaanuaris saavad nad uue auto kätte.

Lisaks lahketele toetajatele ja annetajatele tänab Tiitsonite pere ka AS-i Fakto Auto Nissani esindust, kes nende perele soodustust pakkus.

Saarte Hääl avastas Marii pere abipalve Facebookist, kus oli kirjas, et pere vajab hädasti autot. Kuuelapselise pere noorim, 18-aastane Marii sündis enneaegse lapsena ja sünnikahjustusega.

Kes soovib veel Mariile ja tema perele uue auto ostmisel toeks olla, saab teha ülekande Marii Tiitsoni pangakontole Swedbankis a/a 221020929979.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles