Lühidalt spordist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Volles kaks kulda ja kaks hõbedat

Pärnu rannas mängitud noorte rannavõrkpalli Eesti meistrivõistlustel võitsid kuni 20-aastaste noormeeste kuldmedali Karli Allik ja Markkus Keel, hõbemedali said Johan Vahter ja Taavi Arula ning neljandale kohale tulid Sander Talistu ja Mart Targem.

Kuni 18-aastaste turniiril võitsid tütarlaste esikoha 13 võistkonna konkurentsis Gerli Gull ja Laura Jõgi. Noormeeste arvestuses said Sander Tiits ja Cris-Karlis Lepp hõbeda.

Suvevolle festival lõppes Kuressaares

Laupäeval Kuressaare rannas peetud Credit24 Suvevolle festivali võitis meeste arvestuses Kuressaare Loss ja naistest TTÜ Sideout. Festivalist võttis osa 5 naiskonda ja 8 meeskonda.

Meeste arvestuses platseerus hõbedale Tartu ja pronksi saavutas Pirita. Naistest järgnesid võitjatele Leisi ja Virtsu. Võistlustel anti üle auhind ka tänavuse hooaja parimale mängijale naiste arvestuses, kelleks osutus Kaia Mägi Kuressaarest.

Kuressaare Lossis mängisid Joonas Lõbus, Tom Torn, Janno Õunpuu ja Joonatan Usin. Leisi võistkonda kuulusid Cristin Lepp, Maria Varik, Eveli Rohi, Marta Nelis ja Kaia Mägi.

Sander Laht valiti kuu parimaks

FC Kuressaare mängija Sander Laht valiti jalgpallimeistrivõistluste esiliigas juulikuu parimaks mängijaks. Esiliiga parimaks mängijaks valitud Sander Laht mängis juulikuus 350 minutit, lõi ühe värava ja aitas meeskonnal teenida 10 punkti.

Saaremaa JK aameraaS tõusis liidriks

Jalgpallimeistrivõistluste kolmandas liigas alistas Saaremaa JK aameraaS koduväljakul oma lähikonkurendi Pakri SK Alexela 3 : 1 ja tõusis võiduga Lääne tsooni liidriks. Nasva staadionil mängitud kohtumises lõid saarlaste väravad Priit Ruga, Timo Ojavee ja Timo Ränk.

Võrkpalluritel uued klubid

Karli Allik ja Ragnar Kalde hakkavad mängima Schenkeri liiga võitnud Tallinna Selveris. Seni TTÜ ridadesse kuulunud Karlis Mesila ja Karel Ellermaa panevad end proovile Rakvere Võrkpalliklubis.

Tursaturniiri võitis meeskond Toomas

Juba kuuendat korda toimunud Tursaturniiril rannajalgpallis osales sel aastal Titerannas neli võistkonda. Väikese üllatusena napsas traditsioonilistest jalgpalluritest koosnevate võistkondade eest võidu hoopis segavõistkond Toomas.

Meeskonnas leidus nii jalgpalli- kui ka võrkpallitaustaga mängijaid (Gerdo Kalde, Mart Targem, Oskar Kitt, Johan Vahter, Karli Allik, Mark-Kristjan Pitk).

Võistkondade paremusjärjestus: 1. Toomas (3 võitu); 2. Ramirent (2); 3. Vasikasünd (1); 4. JK Junior (0).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles