Transaviabaltika avas suvise lennupiletite müügi

Saarte Hääl
Copy
KEVADINE LENNUK: Kui kevadel Kuressaare lennuväljal Aviesi lennukit pildistati, ei teadnud keegi, et lennufirma on saanud karmi hinnangu ohutuse kohta. 
RAUL VINNI
KEVADINE LENNUK: Kui kevadel Kuressaare lennuväljal Aviesi lennukit pildistati, ei teadnud keegi, et lennufirma on saanud karmi hinnangu ohutuse kohta. RAUL VINNI Foto: Saarte Hääl

Veel 20. mail polnud veebikeskkonnast võimalik Tallinna–Kuressaare reisidele alates juunist pileteid osta, eilsest on piletimüük aga avatud.

Liini Tallinna–Kuressaare reisidele sai veel esmaspäeval veebilehel saartelennuliinid.ee pileteid osta üksnes mai lõpuni. Need, kes valisid kalendrist juba juuni kuupäeva, võisid veebilehelt lugeda, et lende ei toimu. Eile hommikul teatas Tallinna–Kuressaare lennuliinil teenusepakkujana jätkav Leedu ettevõtja Transaviabaltika siiski, et piletimüük suviseks lennuperioodiks on avatud. 

Küll aga teatas seni suursaarte ja pealinna vahelistel liinidel opereerinud Transaviabaltika, et alates 1. juunist muutuvad hommikuste Tallinn-Kuressaare-Tallinn lendude väljumisajad 10 minutit hilisemaks.

Segaduse kohta lendude toimumise või mittetoimumise ja piletimüügi ümber Saarte Häälel eile maanteeametilt ega Transaviabaltikalt veel saada ei õnnestunud. 

8. mai Saarte Hääl kirjutas, et riigihangete vaidlustuskomisjon rahuldas OÜ Regional Jet vaide ja tühistas suursaarte lennuliinide riigihanke tulemuse. 

Komisjon tegi selle otsuse Nordica tütarfirma Regional Jet vaide peale, kes vaidlustas enda kvalifitseerimata jätmise ja JSC Aviation Company Transaviabaltika pakkumuse edukaks tunnistamise, hankelt kõrvaldamata jätmise ning nõudis kvalifitseerimise otsuste kehtetuks tunnistamist maanteeameti korraldatud suursaarte lennuliinide teenindamise riigihankes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles