Vähiühingu teabetoal uus asukoht ja lahtiolekuaeg

Saarte Hääl
Copy
EI OLE VAJA PELJATA: Siiri Rannama julgustab vähiga võitlevaid inimesi ja nende lähedasi teabetuppa sisse astuma. Võib-olla on just see õige koht ja keegi vabatahtlikest õige inimene, kellele öelda välja mõtted, millest pereliikmetele rääkida ei taha või ei saa.
EI OLE VAJA PELJATA: Siiri Rannama julgustab vähiga võitlevaid inimesi ja nende lähedasi teabetuppa sisse astuma. Võib-olla on just see õige koht ja keegi vabatahtlikest õige inimene, kellele öelda välja mõtted, millest pereliikmetele rääkida ei taha või ei saa. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

MTÜ Saaremaa Vähiühing kolis oma teabetoa Kuressaare haiglas teise kabinetti.

Teabetuba asub C-korpuse I korrusel kabinetis nr C1400, kuhu pääseb C-korpuse peauksest ehk haigla vanast peauksest. Muutusid ka teabetoa lahtiolekuajad – teisipäeva asemel on külastajad oodatud kolmapäeviti kell 9–13.

“Muudatused on tingitud rõõmsast sündmusest – haiglas toimuvad kolmapäeviti onkoloogi vastuvõtud,” ütles ühingu juhatuse liige Siiri Rannama. “Meie teabetoa kolimine ja lahtiolekuaegade muutmine annab patsientidele ning nende lähedastele võimaluse saada psühholoogilist ja sotsiaalset abi onkoloogi vastuvõtuga samal päeval.”

Kontaktandmed jäid ühingul samaks: telefoninumber on 58 855 235 ja e-post saare.vahiuhing@gmail.com.

“Ärge jääge oma murega üksi – helistage või kirjutage meile,” soovitab Rannama vähipatsientidele ja nende lähedastele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles