Äi see kena!

Tõnis Kipper
Copy

Just nii kõlab see kõige-kõige saarelikum lause.

Raadio Kadi ja Saarte Hääle ühine konkurss kõige saarelikuma lause leidmiseks jõudis laupäeva õhtupoolikul Laimjala Valsil piduliku lõpp-punktini.

Konkursile laekus üle poolesaja lause, esitajaid oli nii Saare-, Muhu- kui ka Eestimaalt. Kõiki laekunud lauseid saab vaadata raadio Kadi kodulehelt, kus ka tulemuspunktid ja toetusprotsent kenasti näha on.

Kõigi lausete hulgast said lehelugejad ja raadiokuulajad välja valida kolm lemmiklauset. Hääletajaid oli kokku 727, mis on arvestades suhteliselt lühikest ajaperioodi igati tubli tulemus. Auhindadega saame tänada seitsme enim punkte kogunud lause saatjaid.

Auhindade eest suur tänu Eesti Kontserdile, Juu Jääbile, Kuressaare Kultuurivarale, Kuressaare Linnateatrile.

Lähemalt loe juba laupäevasest Saarte Häälest!

Võidulause "Äi see kena!"

(toetus 13% ehk 214 häält) saatis meile Ivika Türkson. Auhinnaks kaks piletit Saaremaa ooperipäevade etendusele G. Verdi "Nabucco".

2. koht "Äkist läheb taris!" (12%, 192 häält) Heli Leppik – pääse kahele Kuressaare Linnateatri suvelavastusele "Liiga palju armastust".

3. "Ma´p tea, see´p tööta." (8%, 132 häält) Merike Trall – pääse kahele Kuressaare Linnateatri suvelavastusele "Liiga palju armastust".

4. "Ju vaadab... " (6%, 94 häält) Sander Sulg  – Juu Jääbi pass.

5. "Äi ole mette!" (5%, 89 häält) Maie Õispuu  – Juu Jääbi pass.

6. "Sööme tuhlist ja notti" (4%, 73 häält) Monika Kirst – merepäevade pass.

7. "Köik on kena!" (4%, 71 häält) Kristin, telefon 5+++++648 – merepäevade pass.

Auhinnad saab kätte Saarte Hääle toimetusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles