Triigi filharmoonia suvehooaja avab Sander Mölder

Saarte Hääl
Copy
Sander Mölder
Sander Mölder Foto: Erakogu.

Eeloleval laupäeval kell kaheksa õhtul astub Triigi filharmoonia muusika- ja kunstihooaja avakontserdil publiku ette andekas saarlasest muusik Sander Mölder bändiga.

Ettekandele tuleb Saare-Muhu pärimusmuusika projekt "TIKS 071". Laval musitseerivad veel Sänni Noormets (viiul), Jonas Kaarnamets (kitarr) ja Kristjan Kallas (löökriistad).

Korraldajad lubavad, et pärast kontserti läheb pidu öhe – vaheldumisi Peeter Ehala, Sander Mölder ja veel keegi.

Heinakuu keskel (14. juulil) on Triiki tulemas Kirke Karja, üks ägedamaid Eesti noori džässpianiste koos saksofonist Lauri Kadalipuga. Duo esitab spetsiaalselt selleks kontserdiks kirjutatud lugusid.

Augustikuu algab Triigi filharmoonias eriti muinasjutuliselt – Berit Kaschan, Jaan Pehk ja Stella Skulatšjova toovad kokku jutuvestmise kunsti, muusikalised improvisatsioonid ja nüüdisaegse graafika võimalused, et rääkida publikule üks muinasjutt.

3. augustil toimub Triigis jõevähipidu ja õhtusöök.

Hooaja lõppkontsert on 16. augusti õhtul kell üheksa. Saarlastele tulevad külla Maarja Nuut ja Hendrik Kaljujärv, kes ühendavad esitatava muusika möödunud aegade kummalise intuitiivse maailmataju ja tehnoloogilise hea uue ilma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles