WOW! keskuses peeti sarikapidu

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Tullio Liblik WOW keskuse sarikapeol.
Tullio Liblik WOW keskuse sarikapeol. Foto: Raul Vinni / Saarte Hääl

Napid mõned kuud tagasi alles nurgakivi pidulikult paika saanud WOW! keskus, mis peaks Tuulte Roosis uksed avama tuleval kevadel, pidas eile juba sarikapidu. 

Arendaja Tulik Invest OÜ esindaja Karolina Liblik kinnitas, et kõik on seni kulgenud probleemideta ja ehitajad on ainult kiitust väärt. “Väga rahule võib jääda, graafikust oleme ees ja kõik sujub suurepäraselt,” kiitis Liblik Kadi raadiole antud intervjuus. 

Tema sõnul on hästi ka sellega, et majas on rentnikud sisuliselt juba praegu olemas. Vaid üks ruum on veel vaba. “Kuna tegime korruseplaani veidi ümber, siis on meil tekkinud ca 50 ruutmeetrit pinda, mis on vaba,” avaldas Liblik. “Kes arvab, et võiks oma tegevusega meie majja sobida, võtke ühendust!” Sarikapidu ise toimus uue keskuse spordiklubi pinnal, kus avaneb hunnitu vaade Kuressaare lahele ja Abrukale. 

Keskus avatakse Kuressaares Merikotka piirkonnas külastajaile 1. mail 2020. Seal asuvad tegutsema ka suur toidu- ja esmatarbekauplus ning ööpäevaringselt avatud spordiklubi. WOW! keskuse ehitab Korberi OÜ.

Keskuse sarikapeol näidati ka Tauno Kangro taiest, mis võib leida oma asukoha uue keskuse territooriumil. Tegemist on spaahotell Meri ees oleva sama autori skulptuuriga, mis tema enda sõnul võiks siis olla Pireti ja Tõllu lapsed. WOW! keskuse idee algataja Tullio Libliku sõnul ei ole taiese tulek 100% kindel, praegu otsitakse kohta. “Me töötame selle nimel, et see tuleks,” sõnas Liblik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles