Saarlased saavad tasuta õigusabi

Saarte Hääl
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: unsplash.com

Õigusabituuri sihtkohad on jällegi paigas – juristid nõustavad seitsme päeva jooksul kuues erinevas asukohas inimesi tasuta. Abi saavad ka saarlased.

Järgmisel nädalal toimuva õigusabituuri raames sõidavad juristid mööda Eestit ning nõustavad inimesi kohtades, kuhu inimesed ise on neid kutsunud. Kokku külastatakse seitsme päeva jooksul kuut asulat ning kohalikke nõustatakse tasuta. Õigusabituuril nõustavad inimesi õigusabiplatvormi HUGO.legal juristid.

Möödunud nädalal said inimesed ise nimetada asukohad, kuhu nad meeleldi juriste tasuta õigusabi andma ootavad. Ettepanekuid arvesse võttes nõustavad juristid inimesi muuhulgas järgmisel kolmapäeval, 7. augustil Kuressaares kell 12–16. Kus täpsemalt, saavad huvilised teada, hoides silma peal Tour de Hugo ürituse lehel sotsiaalvõrgustikus Facebook. Küsimuste korral võib kirjutada ka tuuri korraldajate meilile hugo@hugo.legal. Õigusnõu jagatakse seejuures inimestele tasuta ning eelregistreerimine ei ole vajalik.

HUGO.legal on Eesti startup, mis põhineb jagamismajanduse põhimõttel ja võimaldab seetõttu pakkuda õigusnõustamist turuhinnast kolm korda soodsamalt. HUGO.legali platvormil saab esitada tasuta küsimusi nii õigusrobotile kui ka inimjuristile. Teenus muutub tasuliseks alles siis, kui vastus tasuta küsimusele ei ole piisav õigusliku mure lahendamiseks ning inimene soovib täiendavat õigusnõustamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles