Parvlaevade uus toitlustaja rõhub kiirusele

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Piret ja Suur Tõll Kuivastu sadamas.
Piret ja Suur Tõll Kuivastu sadamas. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Oktoobrist hakkab mandri ja suursaarte vahel sõitvatel parvlaevadel toitlustusteenust pakkuma Eesti suurim sedasorti ettevõte Baltic Restaurants Estonia AS.

Firma peamine tegevusala on igapäevane personali- ja õpilastoitlustus ning kaubanduskeskuste kohvikute haldamine.

Baltic Restaurants Estonia müügi- ja turundusjuhi Tiiu Endriksoni sõnul saavad parvlaevade reisijad ka edaspidi samamoodi nagu praegu nii hommiku- kui ka lõunasööki.

“Pakume nii sooja toitu kui ka kiireks kaasahaaramiseks võileibu, wrape ja teisi taolisi valikuid,” ütles Endrikson.

Kuna parvlaevad ületavad Suure väina kõigest 27 minutiga, siis on ettevõtte eesmärgiks Endriksoni sõnul võimalikult kiire teenindus ja suurem paindlikkus toiduportsjonite suuruse osas. “Traditsiooniline kiluvõileib jääb ja menüü koostamisel järgime varasemaid traditsioone. Võtame arvesse ka seda, mida on inimesed laeva pealt harjunud ostma ja pakume kindlasti neid asju ka edaspidi,” rääkis Endrikson.

Hetkel töötab ettevõttes üle 400 inimese ja teenust pakutakse 138 filiaalis üle Eesti.

Septembri lõpuni korraldab toitlustamist Saaremaa ettevõte OÜ Arensburg.

Tagasi üles