PERSOON: Hobi muutus kireks, millest kujunes karjäär veinimaailmas

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
PÜHENDUNUD: Marko Mägi leiab, et kui elus on nii õnnelikult läinud, et mingi ala vastu tõsine armastus on, siis tuleb end täielikult pühendada.
PÜHENDUNUD: Marko Mägi leiab, et kui elus on nii õnnelikult läinud, et mingi ala vastu tõsine armastus on, siis tuleb end täielikult pühendada. Foto: Erakogu

Inglismaa restoranimaastikul end kuldsete tähtedega ajalukku kirjutanud veinidirektor Marko Mägi on järjega jõudnud Rotterdami, kus tema arendada on kaks Michelini tärnidega restorani. Ehkki tiitel ta nime taga on väärikas ja veinimaailm pole end ammendanud, loodab Kuressaarest pärit noor mees, et ühel ilusal päeval toob elu ta tagasi kodusaarele.

Praegu ta kodusaarele väga tihti ei satu. Samas tunnistab, et kui juba Eestisse tuleb, siis proovib ka Saaremaale jõuda. Eelkõige vanavanemaid vaatama. "Mis seal salata, kui praami pealt maha saan ja saarele jõuan, siis on automaatselt hinges selline rahu," kinnitab ta tõsiasja, millest räägib suurem osa saarlastest. "Seda mujal ei tunne ja see on erakordne väärtus."

Marko isa on terve elu töötanud ehitusvaldkonnas, ema tegeleb numbritega, väikevend on aga endine profijalgpallur. Vanavanemad ja paljud teised sugulased elavad endiselt Saaremaal. "Ja elavad õnneks mönusat saare elu," sõnab Marko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles