Kirjandusfestival tõi Eha Trummile parima tiitli (1)

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
JAGAB RÕÕMU: Meil oli väike, aga väga-väga tubli meeskond, tahab Eha Trumm tunnustust kolleegidega jagada.
JAGAB RÕÕMU: Meil oli väike, aga väga-väga tubli meeskond, tahab Eha Trumm tunnustust kolleegidega jagada. Foto: Erakogu / arhiiv

Tänavuseks Saare maakonna parimaks maaraamatukoguhoidjaks valiti maikuus rahvusvahelise kirjandusfestivali Prima Vista Orissaare programmi läbi viinud Eha Trumm.

"Tunne on kahetine. Ühelt poolt ju iga märkamine rõõmustab, aga teisest küljest tunnen, et suur osa sellest tunnustusest kuulub mu kallitele töökaaslastele Sirjele ja Marlinile ning teistele Prima Vista festivali korraldamise toimkonna liikmetele. Meil oli väike, aga väga-väga tubli meeskond. Head nõu ja toetust saime ka Tartust ning keskraamatukogust. Hea meel on sellest, et igale ettevõtmisele ja sündmusele maikuus ka rahvast jagus," kommenteeris värskelt tituleeritu Saarte Häälele oma emotsioone.

Saare maakonna keskraamatukogu pearaamatukoguhoidja Maire Rauk märkis, et oluline on Eha tegevus lugemistraditsiooni hoidmisel ja edendamisel ning kultuuriürituste korraldamisel Orissaare kandis, mille hulka kuulus tänavu maikuus ka festivali Prima Vista Orissaare programmi kavandamine ja läbiviimine.

Parimaks maaraamatukoguhoidjaks tunnistati Trumm ka 2010. aastal. 2016 tunnustas Eesti täiskasvanute koolitajate assotsiatsioon Andras aga Orissaare raamatukogu Saare maakonna aasta raamatukogu tiitliga.

Parimat maaraamatukoguhoidjat valitakse Eesti maakondades juba 19 aastat ning see nimetus antakse just sel aastal raamatukogutöös ning oma piirkonnas ka muudel aladel silmapaistnud olulise tegevuse eest.

Eha Trumm esitati ühtlasi ka Eesti raamatukoguhoidjate ühingu üle-eestilise auhinna "Aasta maaraamatukoguhoidja 2019" nominendiks. Nominendid kuulutatakse välja XIX maaraamatukoguhoidja päeval 30. oktoobril Pärnus ning nimetuse saaja tehakse teatavaks ja auhind antakse üle ERÜ aastakoosolekul 2020. aasta veebruari lõpus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles