Nooruk valas armuvalu välja prügikastidele

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
Politsei palub kõigil, kel on infot öösel aset leidnud juhtumite kohta, sellest teada anda telefonil 45 49 746 või e-posti teel kaido.vahter@politsei.ee.
Politsei palub kõigil, kel on infot öösel aset leidnud juhtumite kohta, sellest teada anda telefonil 45 49 746 või e-posti teel kaido.vahter@politsei.ee. Foto: Erakogu

Neljapäeva öösel vastu reedet said Kuressaare bussijaama prügikastid tunda, mida tähendab ühe noore mehepoja armuvalu.

Eile varahommikul võttis esimesi bussireisijaid vastu trööstitu pilt – bussijaama ooteplatvormi kõik prügikastid olid pikali löödud. OÜ Kuressaare Bussijaam juhatuse liige Aare Lehtsi ütles, et materiaalset kahju laamendamisega õnneks ei kaasnenud ja betoonkestas metallprügikastid jäid kõik terveks. Kahju on pigem moraalne.

Kuna ala asub turvakaamera vaateväljas, siis on juhtum ka salvestatud. Lehtsi kirjeldas, et öösel kolmveerand kahe paiku ilmusid bussijaama ooteplatvormile kolm tütarlast ja kuus noormeest, istusid pingile ja lasid napsupudelil ringi käia. Mingil hetkel tekkis ühel noormehel ühe tütarlapsega sõnavahetus, misjärel ta prügikastide kallale läks. "Ilmselt oli armuvalu. Ei tahtnud tüdrukut lüüa ja valas siis oma viha prügikastide peale välja," lausus Lehtsi.

Kuressaare jaoskonna vanemväärteomenetleja Hedi Vipp ütles Saarte Häälele, et politsei on öösel vastu reedet Kuressaare bussijaamas toimunud vandaalitsemisest teadlik ja alustas juhtunu asjaolude selgitamiseks väärteomenetlust paragrahvi alusel, mis käsitleb avaliku korra rikkumist. 

Ta lisas, et hetkel tuvastamisel olevaid isikuid ootab sellise teo eest süüdimõistmise korral trahv kuni 100 trahviühikut või kuni 30 päeva aresti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles