Saaremaa delikatess-sült parimate jõulutoodete seas

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Sült.
Sült. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Läinud nädalavahetusel kuulutati Tallinna toidumessil välja tänavused parimad jõulutooted, mille hulgas on ka Saaremaa Lihatööstuse Saaremaa delikatess-sült.

Saaremaa delikatess-sült tõsteti ühe võitjana esile lihatoodete kategoorias sültide grupis.

Saaremaa Lihatööstuse peatehnoloog Malle Mägi ütles, et sült on olnud tootmises juba kümmekond aastat ja märgiti ära ka 2008. aastal Eesti toiduainetetööstuse liidu parima toiduaine konkursil. Tunnustus teeb tootjale loomulikult rõõmu, samuti tuleb lähenevate jõulude eel arvestada suuremate delikatess-süldi koguste valmistamisega. Mägi nentis, et iga tiitel või tunnustus tõstab inimeste huvi toote vastu ja suurendab nõudlust. 

Toidumessi konkursile esitas 24 ettevõtet kokku 71 lihatoodet, 16 pagaritoodet, kolm hõõgveini ja kuus õlut. Kõiki tooteid hinnati pimetesti põhimõttel ja järgnevate kriteeriumide alusel: lõhn, maitse, sisu või konsistents ning välimus.

Tagasi üles