Saaremaa vald palkab spordijuhte

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Vallavalitsuse spordinõunik Aivi Auga
Vallavalitsuse spordinõunik Aivi Auga Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saaremaa valla kultuuri- ja spordiosakond tahab järgmisest aastast palgata igasse piirkonda oma sporditöötaja.

Valla spordinõunik Aivi Auga ütles, et igas piirkonnas peaks olema inimene, kes sporditegemist kohapeal pisut korraldaks. 

"Tema ülesanne on hoida kohalikul spordil kätt pulsil ja sporditegevust ergutada," lausus Auga, kelle hinnangul tehakse sporti ikkagi peamiselt entusiasmist.

 "Kuna see palganumber pole eriti suur, siis suuri kohustusi me panna ei saa. Meie jaoks on oluline, et oleks kohapealne kontakt piirkonnas olemas, kes korraldab kasvõi võistkonna osalemise piirkondade mängudel." Tänase seisuga puuduvad spordijuhid Kuressaarel, Pihtla, Mustjala ja Laimjala piirkonnal. "Kuuleks esialgu ära kohapealsed ettepanekud ja hea on, kui neil on juba olemas inimene, kes seda tööd teeb. Kui ei ole, siis kuulutame kindlasti välja konkursi," rääkis Aivi Auga.

Praegu on spordijuhid olemas kümnes piirkonnas: Kaarmal Tarvo Pihlas, Kihelkonnal Aivar Kallas, Kärlal Raivo Uus, Leisis Arvo Lepp, Lümandas Sander Viira, Orissaares Andla Rüütel, Pöidel Krista Riik, Salmel ja Sõrves Imbi Arge, Valjalas Birgit Nuut. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles