Roolijoodik tuli avariipaika üle vaatama

Saarte Hääl
Copy
Roolijoodik. Pilt on illustratiivne.
Roolijoodik. Pilt on illustratiivne. Foto: Eero Vabamägi

Purjus juht lennutas Upa–Leisi teel oma Ford Rangeri üle katuse, istus seejärel teise auto rooli ja käis sündmuskohta üle vaatamas. Politsei sai roolijoodiku kätte.

Kuressaare patrullitalituse juht Matis Sikk teatas, et pühapäeva õhtul sõitis Fordi maastur kõigepealt teelt välja vastu puud ja maandus siis katuse peale. Ühtegi inimest politsei avariipaigalt ei leidnud, küll aga oli auto juurde maha jäetud optilise sihikuga jahirelv. 

Mõne aja pärast aga märkas patrull sündmuskohast aeglaselt möödumas teist sõiduautot, milles istus kaks meest. Roolis olnud 51-aastane mees oli seejuures alkoholijoobes ja vigastused tema näol reetsid seose äsjase avariiga.

Eelmisel nädalal juhtus ka üks tõsisemate tagajärgedega liiklusõnnetus. Sõiduauto Toyota sõitis Mustjala–Kihelkonna–Tehumardi maanteel teelt välja ja rullus üle katuse.

"Autos olnud kahest inimesest üks vajas arstiabi, kuid siiski võib juhtunut pidada õnnelikuks õnnetuseks," märkis Matis Sikk. Paraku selgus, et sõidukit juhtinud 56-aastane naine oli alkoholi tarvitanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles