Euroapteek kolib Saaremaa kaubamajast üle tänava Rae keskusse

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
VIIMASEID PÄEVI VANAS KOHAS: Apteegiga koos kolivad uude kohta ka farmatseudid Moonika Peterson ja Gedli Lest.
VIIMASEID PÄEVI VANAS KOHAS: Apteegiga koos kolivad uude kohta ka farmatseudid Moonika Peterson ja Gedli Lest. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saaremaa kaubamajas tegutsev Euroapteek pakib end peagi kokku ja avab juba tuleval nädalal uksed üle tänava asuvas Rae keskuses.

Kolimise põhjus on Euroapteegi juhatuse liikme Helis Selge sõnul lihtne – nad teevad saarlaste elu lihtsamaks – Rae keskuses on võimalik apteeki kauem lahti hoida ja seda on ka lihtsam üles leida. Apteek avatakse 17. detsembril. "Saaremaa kaubamajas asuva apteegi sulgeme," lisas Selge.

Uues apteegis müüakse ravimeid, tervisekaupa ja kosmeetikatooteid. Kõik selleks, et kõik hädalised aidatud ja abi saaks, sõnas Helis Selge. 

Lisaks saab seal olema Kuressaares ainulaadne sortiment ravijalanõusid, ravisukki, soojavöösid ja ortoose juhuks, kui inimeste liigesed vajavad haiguse või trauma tõttu toestamist. 

"Tervisenõu ja erialateadmisi jagavad kohalikud farmatseudid Moonika ja Gedli ning avamispäeval ootab kliente ka palju avamispakkumisi," kinnitas Selge.

Euroapteegi filiaal asub Kuressaares ka Maximas. "Seal on avar parkla ning autoga liiklejale seega mugav ja muretu juurdepääs," tähendas Helis Selge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles