Kudjape ristmikul toimus ööpäevaga kaks õnnetust

Kristina Õun
, Reporter
Copy
AUTO SAAREL: Öötundidel sõitis keegi ohutussaarele.
AUTO SAAREL: Öötundidel sõitis keegi ohutussaarele. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Eile hommikul võis Kudjape ristmikul märgata mahasõidetud liiklusmärke ja kõrval seismas punast sõiduautot. Tundus, et tegemist oli ühe liiklusõnnetusega, ent tegelikult juhtus õnnetusi kaks.

Kuressaare politsei patrullitalituse juht Matis Sikk ütles, et esmaspäeval kella 18 ajal sai politsei teate, et Kuressaares Mooni bussipeatuse juures põrkasid kokku sõiduautod Peugeot ja Hyundai. "Kannatanuid ei olnud, osapooled said kokkuleppele ja pöördusid kindlustusse. Selles õnnetuses teeväliseid objekte meile teadaolevalt ei kahjustatud," märkis Sikk.

Öösel kell 2.40 teatati politseile uuest liiklusõnnetusest samal ristmikul. Teatajaks oli juhuslik möödasõitja. Selgus, et otsa oli sõidetud ringtee maanteel asuval ohutussaarel olevatele liiklusmärkidele ja lisaks ka valgustuspostile.

Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Liiklusõnnetuse põhjustaja ei ole politseid juhtunust teavitanud, mistõttu on alustatud menetlust liiklusseaduse paragrahvi alusel, mis käsitleb liiklusõnnetusest teatamise nõuete rikkumist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles