Lastekirjanik Liina Ellik annab välja lastelaulude plaadi

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
Liina Ellik "Märkaja – püüa päeva!"
Liina Ellik "Märkaja – püüa päeva!" Foto: hooandja.ee

Mitme lasteraamatu autor Liina Ellik saab Hooandja toel täita ühe oma järjekordse unistuse ja välja anda lastelaulude plaadi "Märkaja – püüa päeva!"

Läinud nädalal edukalt lõppenud Hooandja projektiga kogus ta 1195 eurot laulude salvestamiseks ja järeltöötlemiseks. "Oli suurelt unistamine ja läks hästi," ütles Ellik Saarte Häälele. Ta lisas, et põhitöö on juba tehtud ja salvestamata on veel vaid ühe lapse laulud. Plaadimaterjali on sisse laulnud Saaremaa ühisgümnaasiumi 4. klassi laululapsed.

"Tahtsin lastelaulude maailma pisut rikastada," selgitas Ellik, miks ta plaaditegemise ette võttis. "See ei ole minu jaoks töö ega pingutus, see on minu hobi. Laulud lihtsalt tulevad mu juurde – öösel, päeval, ükskõik mis ajal," lausus ta.

Viimasel nädalal on autor olnud ametis tänukirjade saatmisega Hooandja projekti toetajatele, keda kokku oli üle poolesaja. "Ma ei ole pimekoopiate saatja, seetõttu saavad ka kõik kirjad erinevad," lausus ta. Valmis plaat peaks toetajateni jõudma jaanuarikuu jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles