Tänak, Järveoja ja Indrek Tustit nimetati aasta parimateks

Saarte Hääl
Copy
Spordiaasta Tähed 2019.
Spordiaasta Tähed 2019. Foto: Sander Ilvest

Eesti Olümpiakomitee eile toimunud “Spordiaasta Tähed 2019” galal kuulutati Indrek Tustit koos Marek Visteriga aasta treeneriks 2019 ja rallipaar Ott Tänak ja Martin Järveoja aasta võistkonnaks 2019.

Eesti Olümpiakomitee avalikustas eilsel „Spordiaasta Tähed 2019“ galal tänavuse aasta võistkonna, kelleks valiti rallipaar Ott Tänak ja Martin Järveoja - mehed, kes võitsid kuus MM-etappi ning tulid esimeste eestlastena autoralli maailmameistriks. Samuti nimetati mehed 2. jaanuaril toimunud pidulikul auhinnagala Autospordi tähed 2019 parimaks rallipaariks. 

Aasta treener 2019 auhinna said Indrek Tustit ja Marek Vister, kelle juhendamisel treenib odaviskaja Magnus Kirt. Kirdi saavutuste hulka kuulusid lõppenud hooajal maailmameistrivõistluste hõbemedal, Teemantliiga võit ning uus Eesti rekord. 

Saaremaasport.ee kirjutab, et aasta meessportlane, naissportlane, võistkond ja treener selgusid rahva, spordiajakirjanike ja spordiorganisatsioonide hääletustulemuste liitmisel. Võrdsete lõplike punktide korral sai kõrgema asetuse spordiajakirjanike hääletusvoorus parema koha saavutanud sportlane. Võitjate väljaselgitamisesse andsid oma panuse rahvahääletusel koguni 80 459 unikaalset hääletajat, mida on mullusest enam kui veerandi võrra rohkem. Samuti osalesid hääletusel 67 spordiorganisatsiooni ning 43 spordiajakirjanikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles