JUHTKIRI: Kes teeb, see jõuab

Saarte Hääl
Copy
Lilled.
Lilled. Foto: unsplash.com

Kui eilne Saarte Hääl kirjutas nendest noortest, kellele vanemad põlvkonnad annavad hinnangu "hukas", siis tänasest lehest leiab uudise noorte kohta, kes võiksid oma tubliduse poolest olla eeskujuks paljudele täiskasvanutelegi.

Martin Vesbergi nimi on tuttav paljudele loodusesõpradele üle Eesti – neile, kes harjunud vaatama ETV saadet "Osoon". Fotograafia ja loodusvideote tegemine ei ole siiski noormehe ainsad hobid. Neid jagub Martinil pillimängust rahvatantsuni. 

Ei ole palju neid noori, kes riskiksid oma kodukohas restorani avada. Grete Püvil pealehakkamist õnneks jagus. Küllap saavad Kuressaares G-Sushi nimelise kohviku asutanud Grete aktiivsusest inspiratsiooni teisedki.

Kolmas aasta tegija tiitli pälvinu Cariina Latkin õpib küll alles põhikooli lõpuklassis, ent jõuab hämmastavalt palju: eeskujulikult õppida, koolielu korraldamisel sõna sekka öelda, kodutütarde rühmas kaasa lüüa, sportida – kui vaid mõnda nimetada.

Õnneks jagub meil palju tublisid ja tegusaid noori. Ning neidki, kes noori toetavad ja nendega tegelevad. Sest abi kulub ikka marjaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles