Aasta kaitseliitlane on Kalle Tiits Saaremaa malevast

Saarte Hääl
Copy
Kalle Tiits.
Kalle Tiits. Foto: Kristjan Prii

Aasta 2019 naiskodukaitsjaks valiti Ruth Maadla Võrumaa ringkonnast ja kaitseliitlaseks Kalle Tiits Saaremaa malevast.

Kaitseliidu ülem brigaadikindral Riho Ühtegi ja Naiskodukaitse esinaine Airi Tooming andsid täna Tallinna Reaalkoolis võitjatele üle rändauhinnad, milleks on pronksist naiskodukaitsja ja kaitseliitlase kujud.

Aasta kaitseliitlast Kalle Tiitsi on Saaremaa malev iseloomustanud järgmiselt: „Ta on olnud maleva tegemistega seotud alates taasasutamisest. Ei ole möödunud ühtegi väljaõppealast üritust, kus ei oleks võimalik teda kohata. Tema tegevust läbi aastakümnete ilmestab ka igakülgne koostöö ja kaasabi Kaitseliidu organisatsioonidele Naiskodukaitse, Kodutütred ja Noored Kotkad. Vähe on olnud selliseid Noorte Kotkaste välilaagreid, kus ta ei oleks kaasa löönud. Seda nii autoroolis, kui ka instruktorina. Teda kuulavad ja tema järgi joonduvad ka kõige suuremad väänikud. Teda võib nimetada maleva raudvaraks ja ilma liialduseta ka kaitseliitlase musternäidiseks.“

Aasta 2019 naiskodukaitsjaks valiti Ruth Maadla Võrumaa ringkonnast.

Aasta kaitseliitlast ja naiskodukaitsjat valiti tänavu kümnendat korda. Kõik konkursil osalenud kaitseliitlased ja naiskodukaitsjad on oma tegevusega teistele eeskujuks ja andnud Kaitseliidu arengusse märkimisväärse panuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles