Võrkpallurid tundsid hädamaandumisel surmahirmu

Copy
Foto: Alver Kivi

Hispaaniasse euromängule lennanud Saaremaa võrkpallimeeskond koos fännidega oli sunnitud hädamaanduma Prantsusmaal, sest lennukit tabas mootoririke. 

Meeskonna libero Alari Saar rääkis, et pärast kahte ja poolt tundi lendamist käis pauk ning kõik jäi kummaliselt vaikseks. Alguses infot ei antud, kuid siis tuli käsk kinnitada turvavööd ja paarikümne minuti pärast maanduti Bordeaux lennuväljal. Maanduvat Air Balticu lennukit ootasid ees juba päästeautod ja kiirabi.

„Reaalselt surmahirm oli peal,” tunnistas Saar, et sellist kogemust polnud tal elus seni olnud. Saare sõnu kinnitas ka pardal viibinud spordiajakirjanik Alver Kivi, kelle sõnul kangastus kohe hiljuti Kobe Bryantiga juhtunud kopteriõnnetus. „Käed ikka värisevad,” kirjeldas Kivi.

Võistkonna mänedžer Hannes Sepp ütles Saarte Häälele telefonitsi, et paanikaks põhjust pole. Peaasi, et maandumine oli õnnelik.

Üsna kiiresti saadi lennukist välja ning nüüd oodatakse edasisi lahendusi. Eesti aja järgi oleks pidanud saarlased keskpäeval Hispaanias olema, seejärel oleks olnud paaritunnine bussisõit ning õhtul juba treening.

Praegu jäävad võrkpallurid Bordeaux' ootama, millal Riiast tulev uus lennuk kohale jõuab ja siis jätkatakse lendu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles