Vallavalitsus otsib sotsiaaltranspordi pakkujat

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
Kuupäev teadmata
Pildil invatakso, ratastooli lükkamine, kaldtee, laps ratastoolis
Foto: Meelis Lokk/Postimees
Kuupäev teadmata Pildil invatakso, ratastooli lükkamine, kaldtee, laps ratastoolis Foto: Meelis Lokk/Postimees Foto: Meelis Lokk / PM/Scanpix Baltics

Saaremaa vallavalitsus pikendas sotsiaaltranspordi hanget pärast huvilistega nõu pidamist.

Kui hanke esialgne tähtaeg pidanuks olema 13. veebruar, siis uue tärmini järgi tuleb osalejatel pakkumised esitada 26. veebruariks. 

“Kuna vedajad soovisid väikeseid parandusi, muutsime natuke hanketingimusi, “ põhjendas vallavalitsuse sotsiaaltranspordi nõunik Aare Voksepp. “Pisut tuli kohendada vedajate tasustamise süsteemi, kuna näiteks tühisõite võib olla liiga palju.” 

Sügisel korraldatud hankega võrreldes on huvilisi rohkem – ühe taksojuhtide grupi asemel kaks, samuti üks Pärnu ettevõte. 

“Kas nad kõik pakkumiseni jõuavad, aga vähemalt loodame seda,” ütles Voksepp.

Sotsiaalministeeriumi korraldatavas ja Euroopa Sotsiaalfondi rahastatavas pilootprojektis osalev Saaremaa vallavalitsus korraldas hanke sotsiaaltranspordi teenuse osutaja leidmiseks juba möödunud sügisel. Selle hanke tunnistas vallavalitsus siiski kehtetuks, kuna pakutud teenuse hinnad osutusid liialt kõrgeiks ja kõikidele hankeosadele pakkujaid ei tulnud.

Sotsiaaltranspordi teenus on mõeldud inimestele, kes oma füüsilise või psüühilise erivajaduse tõttu ei saa kasutada isiklikku või ühissõidukit ning kellele valla sotsiaalosakond võimaldab sotsiaaltransport.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles