Grand Rose Spa paneb koondamiste vältimiseks uksed kinni

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Grand Rose Spa
Grand Rose Spa Foto: facebook.com

Grand Rose Spa hotell teatas, et seoses COVID-19 viiruse kiire levikuga ja valitsuse kehtestatud eriolukorraga, peavad nad tegema keerulisi valikuid, et hoida kõigi tervist. "Oleme otsustanud sulgeda Grand Rose SPA hotelli, spaa- ja saunakeskuse ning restoran Rose alates pühapäevast 15.03 kell 14."

"Esialgu oleme suletud üheks nädalaks kuni 22.03. Edasiste otsuste ja valikute tegemisel lähtume viiruse levikuga seotud informatsioonist ning 20.03 teeme edasised plaanid. Sulgemise põhjuseks on eelkõige soov, et kõik meie kliendid ja töötajad tunneksid end turvaliselt ja kindlalt.

"Seoses viiruse kiire levikuga Saaremaal on hotelli täituvus järgmisel nädalal kukkunud 5-10%-le. Sellises olukorras ei suudaks me avatuna pikas perspektiivis ellu jääda ja peaksime hakkama kaaluma töötajate koondamist, milleks me täna valmis ei ole."

Teine põhjus on majanduslik. Seoses viiruse kiire levikuga Saaremaal on hotelli täituvus järgmisel nädalal kukkunud 5-10%-le. Sellises olukorras ei suudaks me avatuna pikas perspektiivis ellu jääda ja peaksime hakkama kaaluma töötajate koondamist, milleks me täna valmis ei ole. Meie meeskonnas on paljud, kes on olnud meie majas avamisest saadik 2006. aastal.

Täna oleme sunnitud töötajad saatma puhkusele. Usume, et ühiselt panustades tuleme sellest välja tugevamana. Kinnitame, et meile teadaolevalt ei ole tänase seisuga olnud meie majas ühtegi COVID-19 viirusega seotud juhtumit, ei töötajate ega klientide seas.

Kõikide broneeringu teinud klientidega võtame otse ühendust."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles