KOIT VOOJÄRV Kas noorus on hukas? Kindlasti mitte!

Koit Voojärv
Copy
Hetk Saaremaa Gümnaasiumi revüü-etenduselt.
Hetk Saaremaa Gümnaasiumi revüü-etenduselt. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

"Võime küll öelda, et tantsu ja tralliga leiba lauale ei too, kuid tunnustada tuleb Saaremaa gümnaasiumi noorte energiat, millega purustati omamoodi rekord," kirjutab Saaremaa abivallavanem Koit Voojärv.

Tihtipeale olen kuulnud üldistust, et noored on hukas. Vahest on see nii sellepärast, et olenemata oma nooruslikkusest saan ma kohe vanaisaks ega saa end mitte mingil viisil nooreks pidada. Küll aga on mul hea tõdeda, et päris elu ei tugine eelpool mainitud üldistusel. Päriselt noored, Saaremaa gümnasistid vaatavad ja näevad maailma hoopis teisiti.

Saaremaa gümnaasium võttis üle endisest Saaremaa ühisgümnaasiumist alguse saanud kabaree-etenduste traditsiooni ja on seda juba kolmel viimasel aastal uhkusega kandnud ja publiku ette toonud. Nii ka tänavu, kui 120 Saaremaa gümnaasiumi õpilast tõid Kuressaare kultuurikeskuse lavale kümnel korral 2024. aasta revüülavastuse. Lavastus koosnes paarikümnest episoodist, mis olid vaheklippidega ühele ajajoonele ühendatud, moodustades kergesti hoomatava loo. Lugu ise demonstreeris suurepäraselt noorte võimekust mõista tööelu argipäevas peituvaid teemasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles