Saarlase fraktsioon jätaks infospetsialistid alles

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
Vello Runthal.
Vello Runthal. Foto: Saarte Hääle arhiiv

Valimisliit Saarlane tegi Saaremaa vallavolikogule ettepaneku jätta alles infospetsialistide ametikohad teenuskeskustes ning viia Visit Saaremaa vallavalitsuse osakonna koosseisu. 

Vallavolikogu 30. aprilli istungil palus Saarlase fraktsioon lükata eelnõu Saaremaa vallavalitsuse struktuuri ja teenistuskohtade koosseisu kehtestamise kohta teisele lugemisele  “seoses vajadusega teha täiendavaid mõjuanalüüse”.

“Leiame, et infospetsialistid peaks vähemalt selleks valimisperioodiks alles jääma kõigis kuues teenuskeskuses,” ütles Saarlase fraktsiooni esimees Vello Runthal. “Öelda, et infospetsialistide ametikohad tuleb kaotada, kuna neil pole maal piisavalt tööd, on otsitud põhjus. Pigem on asi selles, kas ikka osatakse tööd linnast maale tuua.” 

Samuti leiab fraktsioon, et kui Visit Saaremaa viiakse üle vallavalitsuse struktuuri, ei peaks see tegutsema otsealluvuses, vaid arendus- ja kommunikatsiooniosakonna koosseisus. “See võimaldaks tekkida sünergial Visit Saaremaa ja osakonna töötajate vahel,” lausus Runthal.  

Saaremaa vallavalitsuse struktuuri ja teenistuskohtade koosseisu kehtestamise eelnõu järgi liidetakse MTÜ Visit Saaremaa vallavalitsuse struktuuri ja luuakse turismiteenistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles