Dr. Edward Laane jätkab Kuressaare Haigla ravijuhi ja juhatuse liikmena

Saarte Hääl
Copy
Kuressaare haigla ravijuht Edward Laane
Kuressaare haigla ravijuht Edward Laane Foto: Maanus Masing/Saarte Hääl

Kuressaare Haigla teatas oma facebooki lehel, et Kuressaare haigla nõukogu otsusel jätkab dr. Edward Laane nii ravijuhi kui ka juhatuse liikmena.

"Täna kogunes Kuressaare haigla nõukogu, et arutada lisaks jooksvatele küsimustele ka hiljutist Kuressaare Haigla arstide pöördumist seoses ravijuhi dr. Edward Laanega," seisis postituses. "Kuressaare haigla nõukogu kuulas ära pöördujate esindajad ja andis sõna ka ravijuhile, kes sai esitada oma vastulause. Kuressaare haigla nõukogu esimehe Kalle Laaneti sõnul jõudis nõukogu konsensuslikule seisukohale, et dr. Edward Laane jätkab nii Kuressaare haigla ravijuhi kui ka juhatuse liikmena."

Samuti toodi välja, et lisaks koostab juhatus koos kollektiiviga heatahtekokkuleppe, milles kajastuvad hea käitumise tavad ja haigla strateegilised arengusuunad. Dokument esitatakse omakorda Kuressaare haigla nõukogule.

"Tänaste nõupidamiste tulemusena leidis nõukogu, Kuressaare haigla peab ka edaspidi jätkama tugeva iseseisva haiglana," kirjutas Kuressaare Haigla.

Kuressaare haigla 24 töötajat saatsid Saaremaa vallavalitsusele ja haigla nõukogule 5. mai kuupäevaga pöördumise, milles heitsid dr. Edward Laanele ette puudulikku juhtimist ning seda, et koroonakriisi puhkemise ajal on usaldamatus tema kui ravijuhi vastu süvenenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles