Kuressaare Haigla alustab esmaspäevast plaanilise tööga

Saarte Hääl
Copy
Kuressaare Haigla registratuur
Kuressaare Haigla registratuur Foto: Erakogu

Kuresaare Haigla alusab esmaspäevast taas plaanilise tööga. Seejuures pannakse südamele, et patsiendid järgiksid teatud reegleid ja arvestaksid võimaliku täiendava ajakuluga.

Kuressaare Haigla kodulehel seisab, et 18.05 alustatakse taas, küll nakkusohu tingimustes, plaanilise tööga.

Seejuures tuuakse välja mõned tähelepanekud.

Et vältida järjekordi, palutakse patsiendil tulla kohale võimalikult õigeks ajaks. Ühtlasi palutakse arvestada täiendava ajakuluga, mis kulub toimingutele, mis on vajalikud enne vastuvõtule minemist või hospitaliseerimist. 

Näiteks on vaja ära täita tervisedeklaratsioon. Haigla soovitab deklaratsiooni enne välja printida ja täita kodus, nii on ajakulu väiksem (deklaratsioon leitav haigla kodulehel www.saarehaigla.ee).

Registratuuri töötaja mõõdab kontaktivaba termomeetriga inimese kehatemperatuuri ning haiglas tohib liikuda ainult maski kandes. Kel võimalus, võtab ise maski kaasa ning kui seda võimalust pole, annab maski registratuuritöötaja.

Samuti tuleb haiglasse sisenedes ja seal ringi liikudes käsi korduvalt ja hoolikalt desinfitseerida. Ühtlasi tuleb haiglasse saabudes ja haiglas liikudes hoida kaaskodanikega 2 m vahet!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles