Lastekaitsepäeval sai nalja, naeru ja kommi

Kristina Õun
, Reporter
Copy

Aastatega traditsiooniks saanud Ida-Saaremaa ja Muhu ühine lastekaitsepäeva tähistamine sai hoogu ka sel aastal ning eilsel lastekaitsepäeval jagus rõõmu põngerjatele mitmel pool Saare- ja Muhumaal. Lastekaitsepäeva paraad peatus näiteks Laimjala ja Tornimäe rahvamaja parklas, Kuressaare kesklinnas, Orissaare skate-pargis ja Muhu spordihalli parklas.

Kuressaare keskväljakule kogunes lastekaitsepäeva tähistama hulk väiksemaid ja suuremaid põngerjaid, kelle meelt tuli lahutama ka Pipi. Lisaks tulid koos õpetajatega kohale ka Naerusuu lasteaia lapsed. Naerusuu lasteaial oli eriline päev ning ühiselt tähistati lasteaia 20-aastaseks saamist. 

Kesklinnas jagus nii tantsu, laulu kui ka komme. Taas osutus ülimalt menukaks kesklinna purskkaev, mis lastele hulgaliselt rõõmu pakkus ning nii mõnegi põnni pealaest jalatallani märjaks tegi. 7-aastase Lisete ja 9-kuuse Endli ema Virge ütles, et varem on nad lastekaitsepäeva tähistanud pere keskel ning seekord oli hea meel ilusa ilmaga sel päeval midagi teistsugust teha ja lastele lõbusaid elamusi pakkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles