Dr. Ülle Käsk sai Saaremaa Laste Sõbra tiitli

Saarte Hääl
Copy
Ülle Käsk
Ülle Käsk Foto: Erakogu

Saaremaa Lasterikaste Perede Ühendus tähistab tänavu oma 25. tegevusaastat ning otsustas välja anda Saaremaa Laste Sõbra tiitli, millega tunnustati tänavu Kuressaare Haigla lastearsti dr. Ülle Käsku.

"Soovime väärtustada ja tänada neid inimesi, organisatsioone ja asutusi, kes oma pühendumuse ja suure südamega on samuti panustanud just Saaremaa, Muhu ja Ruhnu laste heaolusse. Tänu neile on siin hea ja turvaline oma lapsi kasvatada. Selleks algatasime uue traditsiooni ning hakkame edaspidi igal aastal lastekaitsepäeval välja andma Saaremaa Laste Sõbra tiitlit," teatas Saaremaa Lasterikaste Perede Ühenduse juhatuse esimees Triinu Sink.

Saaremaa Lasterikaste Perede Ühendus tähistab tänavu oma 25. tegevusaastat ning otsustas välja anda Saaremaa Laste Sõbra tiitli, millega tunnustati tänavu Kuressaare Haigla lastearsti dr. Ülle Käsku.
Saaremaa Lasterikaste Perede Ühendus tähistab tänavu oma 25. tegevusaastat ning otsustas välja anda Saaremaa Laste Sõbra tiitli, millega tunnustati tänavu Kuressaare Haigla lastearsti dr. Ülle Käsku. Foto: Saaremaa Lasterikaste Perede Ühendus facebook

"Esimese tiitli otsustasime välja anda Kuressaare Haigla pikaajalisele pediaatrile dr. Ülle Käsule. Tema hindamatu panus on olnud asendamatuks abiks Saaremaa lastele ja vanematele, seda nii päeval kui öösel, nii rõõmus kui mures. Aitäh, et teete oma tööd südamega ja olete meie jaoks alati olemas!"

Dr. Ülle Käsk ütles, et tunnustus tuli suure üllatusena: "Teen ju lihtsalt igapäevaselt oma tööd ja nii, kuidas see parajasti välja tuleb. Selle tunnustusega tahan teha sügava kummarduse kõigile neile, kes mind Laste sõbra tiitli vääriliseks pidasid . Lisaks sügav kummardus kõigile Saaremaa lastele ja nende vanematele, kellega olen oma töös kokku puutunud. Te olete parimad. Mul on rõõm olla Saaremaa Laste Sõber."

Liidu algne idee pakkuda peredele abisaamise võimalusi on aastate jooksul kasvanud visiooniks olla avalikkusele nähtav, tugev ja tegus lasterikaste perede ühendus kogukonnas. "Hea meel on tõdeda, et meie tegevus kõnetab sihtgruppi ning viimase kümne aastaga on liikmeskond kahekordistunud," lisas Triinu Sink, kes lisas, et hetkel kuulub ühingusse 137 pere, kus on kasvamas kokku 494 last. Ühenduse eesmärgiks on muuta laste ja perede elu saarel mitmekesisemaks, pakkudes tuge, ühtekuuluvustunnet ja positiivseid elamusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles