Regula on Virtsu-Kuivastu liinil abiks augusti lõpuni

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Regula.
Regula. Foto: Saarte Hääl

Tulenevalt suurenenud reisijate arvust pikendas maanteeamet parvlaeva Regula lepingut 31. augustini, mille alusel on Regula valmis suurema nõudlusega päevadel tegema lisareise Virtsu-Kuivastu liinil ka augusti teises pooles.

TS Laevade juhatuse liikme ja teenindusvaldkonna juhi Ave Metsla sõnul on augusti esimene pool näidanud Eesti suursaarte populaarsust ja sõidukite arvu kasvu.

Perioodil 1.-16. augustini teenindati Virtsu-Kuivastu liinil 138 975 reisijat ja 58 524 sõidukit. Reisijate arv oli veel 3% väiksem eelmisest aastast, kuid üle veetud sõidukeid oli 3% mullusest rohkem. "Meil on hea meel, et Eesti suursaared on sel suvel nii populaarsed ning loodame, et Regula lisareiside võimalus aitab sadamates pikki järjekordi vältida selle kuu lõpuni," märkis Metsla.

Regula teeb lisareise juhul, kui põhilaevade Tõllu ja Pireti tehtud graafikujärgsetelt reisidelt on sadama-alale maha jäänud rohkem kui 200 liinimeetrit sõidukeid ning kui Regula ei ole parasjagu asendamas mõnda põhilaeva. Lisareise ei käsitleta graafikujärgsete reisidena ja neile ei müüda pileteid eelmüügist ega ka sadamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles