Kuressaare hambapolikliinikut asub juhtima Tiit Kaasik

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Foto: Unsplash

Hambapolikliiniku sihtasutuse nõukogu otsustas omal soovil ametist lahkuva juhatuse liikme Kaja Leskineni asemele valida sellele tööle kandideerinud kogenud juhi Tiit Kaasiku.

Tiit Kaasik
Tiit Kaasik Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Nõukogu esimees Reet Tuisk ütles, et kuna praegune juht soovis ise ametist lahkuda, kuulutas nõukogu mõni aeg tagasi välja konkursi ja tööle kandideeris neli inimest. Neist kolm kutsuti vestlusele ja Kaasik osutus viimaks kandidaatidest parimaks. "Tema kasuks rääkis mitugi asja," tõdes Tuisk. "Leidsime, et tal on mitmeid omadusi, tänu millele sobib ta kollektiivi juhtima."

Reet Tuisu sõnul ei olnud konkursi tingimustes, et kandideerijal peaks olema kindlasti meditsiiniline, veelgi enam, stomatoloogiline haridus. "Vesteldes temaga tundus, et tal on just selliseid isikuomadusi, et ta suudab kollektiivi juhtida," selgitas nõukogu esimees. Hambapolikliiniku juhatuse liige peab tegelema väga mitmesuguste küsimustega, tõdes Tuisk. "Ka näiteks majandusalaste ja transporditeemadega, rääkimata sellest, et põhiülesanne on tal asutuse jätkusuutliku tegutsemise tagamine," selgitas Reet Tuisk. Kõik sellised kogemused on Kaasikul olemas.

Tiit Kaasik on varem töötanud omavalitsusjuhina varasemas Torgu ja Pihtla vallas, samuti on ta töötanud Kuressaare linnavalitsuses, Kuressaare bussijaama juhina ja ka Eesti Posti siinse piirkonna juhina.

Hambapolikliiniku juhatuse ainsa liikmena alustab Kaasik 16. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles