Viis Saaremaa naiskodukaitsjat said staažimärgid

Saarte Hääl
Copy
Fotol on koos Naiskodukaitse esinaise Airi Toomingaga Saaremaa ringkonna staažimärgi saajad Evely Aavik, Maiu Välbe, Anu Konks ja Urvi Kask. Pildilt puudub Heli Selgal.
Fotol on koos Naiskodukaitse esinaise Airi Toomingaga Saaremaa ringkonna staažimärgi saajad Evely Aavik, Maiu Välbe, Anu Konks ja Urvi Kask. Pildilt puudub Heli Selgal. Foto: Piret Paomees

Eile tähistas naiskodukaitse Võrumaal Vastseliina piiskopilinnuses piduliku aktuse ja vastuvõtuga 93. aastapäeva. Esmakordselt antakse välja naiskodukaitse staažimärke, mille said sel aastal 30 naiskodukaitsjat.

"Soovime tunnustada liikmeid, kes on järjepidevalt väärtustanud naiskodukaitse põhimõtteid ja võimaluste piires osalenud organisatsiooni tegevuses ning seda juba enam kui 25 aastat," ütles naiskodukaitse esinaine Airi Tooming.

Saaremaa ringkonnast saavad staažimärgi Evely Aavik, Maiu Välbe, Urvi Kask, Anu Konks ja Heli Selgal. Naiskodukaitse aastapäeval osalevad kutsutud külalistena Kaitseliidu ülem brigaadikindral Riho Ühtegi ja naiskodukaitsjad ringkondadest üle Eesti.

Staažimärgiga tunnustatakse neid liikmeid, kes on järjepidevalt väärtustanud Naiskodukaitse põhimõtteid ja võimaluste piires osalenud organisatsiooni tegevuses ning seda juba enam kui 25 aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles