Pakendikonteinerisse tassitakse isegi mulda

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
VARAHOMMIKUNE PRÜGIRING: Toimekas proua vedas pakendipunkti isegi vana jäätmekonteineri, milleks tuli teha eri hommikutel suisa kaks sõitu.
VARAHOMMIKUNE PRÜGIRING: Toimekas proua vedas pakendipunkti isegi vana jäätmekonteineri, milleks tuli teha eri hommikutel suisa kaks sõitu. Foto: Saaremaa vallavalitsus

Saaremaa vallavalitsuse poolt kahte avalikku jäätmepunkti paigaldatud kaameratest on näha kratte, kes ööpimeduse varjus proovivad selga riidekonteineris olevaid uhkemaid hilpe või toovad pakendipunkti mullahunnikuid. 

Saaremaa vallavalitsuse keskkonnaosakonna juhi Bert Holmi sõnul sai kaamerate paigaldamisega kinnitust tõdemus, et meie pakendikonteinerite ümbrust ei reosta mitte turistid Tallinnast, Tartust või Kohtla-Järvelt, vaid enamjaolt siiski kohalikud inimesed. Kurioosum on see, et reeglina on kõigil neil paharettidel olemas ka jäätmeveoleping.

Holmi panebki oma sõnul imestama, miks tõuseb nende käsi ikkagi jäätmepattu tegema – avalike konteinerite juurde viiakse olmejäätmeid või suvalist rämpsu, mis pole pakend. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles