Avarii Pihtla teel ⟩ "Rahulikult riisusin, kui nägin, et auto sõidab aia poole" (1)

Kristina Õun
, Reporter
Copy
ÕNNETUSES INIMESED VIGA EI SAANUD, haiglasse toimetati kontrolli Mitsubishi roolis olnud 54-aastane naine.
ÕNNETUSES INIMESED VIGA EI SAANUD, haiglasse toimetati kontrolli Mitsubishi roolis olnud 54-aastane naine. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Eile keskpäeval juhtus liiklusõnnetus, kui Kevade tänavalt Pihtla teele liikunud sõiduauto Mitsubishi ei andnud teed seal liikunud sõiduautole Peugeot.

Hoovis, kuhu Mitsubishi elektriauto pärast kokkupõrget otsapidi maandus, oli parajasti sügistoimingute ja lehtede riisumisega ametis samas majas elav naisterahvas. "Rahulikult riisusin, kui nägin, et auto sõidab aia poole," rääkis proua. Ta avaldas ka lootust, et viga saanud aia parandamise kulud katab kodukindlustus.

Must Peugeot maandus aga vastasmaja hoovi, lohisedes läbi tee ääres võrsuvate elupuude. Maja omanikule Ketty Käeselile tuli vahetult pärast sireenide kuulmist kõne teatega: "Sul on mingi auto õues."

Ketty ütles, et Peugeot´st välja tulnud mees ja naine olid ise õnnetud ning autode pealt oli näha, et mats pidi olema päris jõuline. 

Käesel imestas, kuidas teine auto sai sellise hooga tulla – Kevade tänavalt tulles peab ju estakaadi tegema. 

Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

"Kogu Pihtla tee peale on mul ilmselt kõige parem koht, kuhu sisse sõita, sest mul pole ainsana aeda, vaid elupuud," rääkis Ketty Käesel. "Aga vaadates, kui puruks selle Peugeot´ esiots oli, kuigi see pole isegi vastu õunapuud läinud, tuleb nentida, et need elupuud on ikka oma nime väärt." 

Ta lisas, et paar pihta saanud elupuud pole suur kaotus, kõige tähtsam on, et inimesed jäid terveks ning keegi suuremaid vigastusi ei saanud.

Kuressaare politseijaoskonna vanempiirivalvur Andres Luik tuletas meelde, et kõrvalteelt peateele liikudes peab sõidukijuht eelnevalt veenduma manöövri ohutuses ja teed tuleb anda peateel liikuvatele sõidukitele. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles