Politseinädal: kelmid, peksjad ja roolinapsutajad

Saarte Hääl
Copy
Politseiauto.
Politseiauto. Foto: Urmas Luik

Kuritegude uurimiseks alustas politsei eelmisel nädalal kuut kriminaalmenetlust, millest kaks on seotud internetis toimepandud kuritegudega, kus kasutajalt võeti ebaseaduslikult üle Facebooki ja meilikontod.

Kriminaalmenetlus algatati ka kahe vägivallakuriteo uurimiseks. Neist ühel juhul kasutas mees vägivalda oma abikaasa vastu. Politseinikud pidasid mehe kohe kahtlustatavana kinni. Teine juhtum pööras kriminaalseks pärast seda, kui tuttavad mehed Kuressaares tülli läksid ja ühe rusikas leidis teise nina. 

Nädala jooksul kõrvaldati liiklusest kolm napsust autojuhti. 13 väärteomenetlust algatati liiga kiire sõidu eest. Registreeriti üheksa varalise kahjuga liiklusõnnetust, millest ühel juhul oli osaline jalgrattur.

30. septembril veidi enne kella 19 teatati häirekeskusele liiklusõnnetusest Kuressaares Lasteaia ja Anton Lutsu tänava ristmikul, kus 11-aastane poiss oli otsa sõitnud mööda Lasteaia tänavat liikunud autole. 

Mööda Lutsu tänavat liikus kaks noort jalgratturit, kellest esimene jõudis tee enne autot ületada. Tema järel sõitnud poiss ei jõudnud ja sõitis hooga külje pealt autole otsa. Õnneks poiss viga ei saanud.

Kuressaare politseijaoskonna juht Rainer Antsaar ütles, et selle nädala lõpus toimub Saaremaa ralli ning liiklusohutuse ja turvalisuse tagamiseks on Saaremaal turvalisust tagamas abijõud mandrilt.

"Ühtlasi võib Saaremaal mitmel pool näha mobiilset kiiruskaamerat ja samuti kontrollime terve nädalavahetuse vältel autojuhtide kainust," lisas Antsaar. "Soovime kõigile turvalist rallielamust!"

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles