Kolemajad: mitte iludusvõistlus, vaid püüd turvalisuse poole

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
Ka nende majade puhul, kus on sees elanikud võib lisaks mitte kõige värskemale väljanägemisele tekkida küsimus, kas need on ka tehnilises mõttes turvalised.
Ka nende majade puhul, kus on sees elanikud võib lisaks mitte kõige värskemale väljanägemisele tekkida küsimus, kas need on ka tehnilises mõttes turvalised. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kolemajadeks ristitud kasutuseta hooneid on vähehaavalt küll korda tehtud või lammutatud, kuid avaliku ruumi risustajatena ei kao need linna- ja maastikupildist veel niipea.

Saaremaa valla järelevalveteenistuse juhataja Karel Koovisk rõhutab, et omavalitsus tegeleb kasutuses mitteolevate ehitiste järelevalvega, mis tähendab seda, et ametnikud kontrollivad ehitusseadustiku täitmist. "Seda, kas maja on kole või ilus, me ei hinda," märkis ta.

KAREL KOOVISK kinnitab, et tegelemine kasutusest väljas olevate hoonete turvalisusega moodustab järelevalveametnike igapäevatööst üsna väikese osa.
KAREL KOOVISK kinnitab, et tegelemine kasutusest väljas olevate hoonete turvalisusega moodustab järelevalveametnike igapäevatööst üsna väikese osa. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles