Suure Töllu Cup´i võidud läksid Orissaarde ja Tallinna

Saarte Hääl
Copy
Korvpall.
Korvpall. Foto: Internet

Kuressaare spordikeskuses nädalavahetusel peetud IV noorte korvpalliturniiril Suure Töllu CUP 2020 osales ligi 120 sportlast üle Eesti.

Seekordsel turniiril olid U15-vanusesarjas platsil BC Kalev/ Saaremaa Spordikool, Orissaare Sport, Kuldre Kool, TalTech/Haabersti, TalTech/RIM.

U15-vanusesarja võitis ja rändkarika viis koju sel aastal Orissaare Sport (treener Andre Kuntsel). 2. koha saavutas Kuldre Kool (treener Margus Klaar). TalTech/Haabersti (Ravo Vaga) tuli kolmandaks ja BC Kalev/ Saaremaa Spordikool (Siim Hiie) neljandaks. Viies oli TalTech/RIM (Reimo Luht).

U13-vanusesarjas võitis turniiri KA Tallinna/Kalev (treener Aivo Erkmaa), kes seljatas kõik vastased kindlalt ja viis 15 kg kaaluva rändkarika esmakordselt Tallinna. 2. koht kuulus Paide KK7-le (Viljar Pennert), 3. koht KK Karudele (Sandra Tomingas), 4.  koht Orissaare Spordile (Härmo Lambut / Mati Rüütel), 5. koht BC Kalev/ Saaremaa Spordikoolile (Siim Pildre).

Turniiri peakorraldaja Siim Hiie sõnul jäid võistkonnad turniiri korralduspoolega väga rahule, sest paljud lapsed olid Saaremaal üldse esimest korda ning said igati positiivse hooaja alguse. Lisaks mängudele külastasid osalejad Kuressaare lossi ja õhtu lõpetati ühise pidusöögiga Suure Töllu puhkekülas.

Turniiril jätkati ka traditsiooniga, et treenerid võistlevad omavahel minigolfi turniiril, ning sel aastal oli parim Viljar Pennert.

Siim Hiie kinnitas, et traditsioonilise turniiriga jätkatakse kindlasti ka järgmisel aastal, et tuua Saaremaale rohkem korvpalli ning populariseerida ala veelgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles