Lääne Elu: Meie Maa tellijatele tasaarveldust ei teegi (2)

Saarte Hääl
Copy
Ajaleht Meie Maa.
Ajaleht Meie Maa. Foto: Anette Sannik/Saarte Hääl

Läänemaa ajaleht Lääne Elu võttis laupäevases lehenumbris vaatluse alla Saaremaa leheturu ja tõdes, et tänavu suvel võis täheldada seni liidripositsiooni hoidnud Meie Maa hääbumist. 

Veel juunis oli Meie Maa trükiarv 6900, juulis kukkus aga 4300 peale. Lääne Elu kirjutas, et aasta alguses ilmus Meie Maa kuus, Saarte Hääl viis korda nädalas. Kui koroonaviirus Saaremaa elu varakevadel uppi lõi, hakkas Meie Maa ilmuma esmaspäeval, kolmapäeval ja reedel, Saarte Hääl teisipäeval, neljapäeval ja laupäeval.

“Septembri algusest on Saarte Hääl viie korra peal tagasi, kuid Meie Maa ilmub ikka vaid kolmel päeval nädalas ja jääbki nii ilmuma,” kirjutas Läänemaa leht. “Meil polnud variante, inimesed on ju lehetellimuse eest maksnud, me ei saa neid petta,” nentis Saarte Hääle vastutav väljaandja ja peatoimetaja Gunnar Siiner. Siineri sõnul tehti tellijatega tasaarveldus, ilmumata lehenumbrite võrra pikendati tellimust.

Arne Pagil
Arne Pagil Foto: Saarte Hääl

Meie Maad välja andva OÜ Saaremaa Raadio väikeosanik Veljo Kuivjõgi ütles, et Arne Pagil petab tellijaid sellega, et leht on ikka kolme korra peal, kui raha on küsitud kuus korda nädalas ilmuva lehe eest. “Mul on kõrvalt seda kurb vaadata,” ütles Kuivjõgi. 

Saaremaa Raadio tegevjuht Priit Rauniste selgitas, et tasaarveldust Meie Maa tellijatele ilmumata lehenumbrite arvel ei tehta. Et Pagil kavatseb pillid kotti pakkida ja Meie Maa ilmumise lõpetada, Rauniste ei kinnitanud.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles