Lääne-Saaremaal avab uksed esimene ilusalong

Kristina Õun
, Reporter
Copy
ESIMENE ILUSALONG LÄÄNE-SAAREMAAL: Selle nädala laupäevast saavad Lääne-Saaremaa naised veel kaunimaks muutuda Lümanda uues ilusalongis, kus nende eest hoolitseb noor iluteenuste valdkonnas kanda kinnitanud ettevõtja Anni Roost.
ESIMENE ILUSALONG LÄÄNE-SAAREMAAL: Selle nädala laupäevast saavad Lääne-Saaremaa naised veel kaunimaks muutuda Lümanda uues ilusalongis, kus nende eest hoolitseb noor iluteenuste valdkonnas kanda kinnitanud ettevõtja Anni Roost. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Laupäeval teeb Lümanda koolimaja kinnistul asuvas kõrvalhoones, kus enne Lümanda Maja ehitust asus kooli köök, uksed lahti uhiuus ilusalong.

Salongi perenaine Anni Roost ütles, et salongis saavad soengu pähe nii naised, mehed kui ka lapsed,  samuti kuuluvad teenuste nimekirja keratiinpikenduste paigaldus ja hooldus, jumestus, pediküür, ripsmete püsivärvimine, kulmude lamineerimine, värvimine ja modelleerimine. Anni töötab salongis täitsa üksi ning ainult pediküüri pakub tema sõnul üks tore rentnik.

“Olen ise siit kandist pärit ja Lümandas elanud üle kolme aasta. Abikaasa on samuti siit pärit ja nõnda kolisime enne esimese lapse sündi siia tagasi, et last maal kasvatada. Linnulennult on tööle 300 meetrit!” rõõmustas Anni Roost. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles