Seitsmeks aastaks vangi mõistetud Randoja: kaebame otsuse edasi

Kristina Õun
, Reporter
Copy
Pussitaja. Foto on illustratiivne
Pussitaja. Foto on illustratiivne Foto: www.freepik.com

Kuressaare sotsiaalmajas pussitamisega päädinud tüli eest seitsmeks aastaks trellide taha mõistetud Marti Randoja ütles, et ei nõustu ringkonnakohtu otsusega ning kaebab selle edasi.

Septembri lõpus kirjutas Saarte Hääl, et Tallinna ringkonnakohus kvalifitseeris 2019. aastal Kuressaare sotsiaalmajas oma magavat tuttavat pussitanud Marti Randoja kuriteo ümber raske tervisekahjustuse tekitamiseks, kuid karistus sellest ei muutunud ning mehel tuleb vanglas veeta seitse aastat.

Vanglas viibiv Marti Randoja ütles telefonitsi Saarte Häälele, et kuni 28. oktoobrini on tal õigus esitada kassatsioon ja otsus edasi kaevata ning seda nad kaitsjaga ka teevad. “Kaebame edasi, kuna osad otsused on tehtud tõendeid omamata,” ütles Randoja. 

Tol õhtul olid mõlemad mehed alkoholi tarvitanud ning kõigest mõni tund varem sai politsei väljakutse, kus vägivallatsejaks oli hiljem nuga saanud meesterahvas.

“Eesti pidi olema õigusriik, nii et saame näha, mis toimuma hakkab,” sõnas Randoja. Ta lisas, et kuna kohtuotsus pole jõustunud, ei saa ta täpsemalt kommenteerida, kuid lubas anda omapoolse täpsema ülevaate juhtunust siis, kui lõplik otsus on jõustunud.

Marti Randoja sai süüdistuse selles, et lõi Kuressaare sotsiaalmajas magavat tuttavat korduvalt noaga elutähtsatesse piirkondadesse. Tallinna ringkonnakohus tunnistas 28. septembri otsusega Marti Randoja süüdi raske tervisekahjustuse tekitamises, millega on põhjustatud oht elule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles