SAARLANE ⟩ Lehar Kütt - päikseline tippjuht, kes astus kõrvale

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
MAAPOISS LINNAS: Lapsena Saaremaal omajagu põllutööd teinud, hoiab Lehar Kütt praegu sellest eemale. Mis siis, et elab 600 meetri kaugusel Tallinna linnapiirist ehk taas kord maal ja parimaks elukeskkonnaks peab endiselt oma kodusaart.
MAAPOISS LINNAS: Lapsena Saaremaal omajagu põllutööd teinud, hoiab Lehar Kütt praegu sellest eemale. Mis siis, et elab 600 meetri kaugusel Tallinna linnapiirist ehk taas kord maal ja parimaks elukeskkonnaks peab endiselt oma kodusaart. Foto: Merit Lehtsalu/Saarte Hääl

Napid nädalad tagasi riikliku finantseerimisasutuse KredEx juhi kohalt lahkunud Lehar Kütt (39) on sooja ja eluterve suhtumisega Saaremaa mees, kes tundis ühel hetkel, et riigipoolne kriisimeetmete juhtimine on nõrk. Et tema võimuses polnud seal olulisi muudatusi teha, tõstis ta käed ja astus kõrvale.

Nõnda ta alates oktoobri algusest enam põhikohaga tööl ei käi, kuid panustab jätkuvalt väiksema koormusega mõne organisatsiooni juhtorgani töösse, nagu ta ise ütleb. Ka edasise osas ei ole Lehar veel lõplikke plaane teinud.

Kuskile põhikohaga ta tööle ei kiirusta, aga hoiab silmad lahti. "Kui tuleb midagi, mis sära silmadesse toob, siis panen kindlasti käed külge. Pensionile ei plaani veel jääda," naljatab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles