POLITSEINÄDAL ⟩ Eakas muhulane lõi naist, vanem vend nooremat

Saarte Hääl
Copy
Politseiauto.
Politseiauto. Foto: Arved Breidaks/Lõuna-Eesti Postimees

Esmaspäeval paluti politseinike abi Muhu vallas, kus 70-aastane mees oli löönud oma abikaasat. Politseinikud pidasid mehe kinni ja juhtumi osas alustati kriminaalmenetlust.  

Pühapäeva varahommikul sai politsei väljakutse Kuressaare linna korterisse, kus oli tekkinud konflikt kahe venna vahel. Vanem, 34-aastane mees, lõi nooremat 24-aastast venda. Politseinikud pidasid peksja kinni ja juhtumi osas alustati kriminaalmenetlust. 

Kuressaare politseijaoskonna patrullitalituse juht Matis Sikk teatas, et pühapäeva hommikul paluti politseinike abi Kihelkonna kiriku juures. Kirikuukse ees istus purjus 51-aastane mees ning takistas teise inimese sisenemist kirikusse. 

“Politseinike saabudes oli mees jõudnud küll lahkuda, kuid politseinikud teadsid, keda otsida. Nii leitigi mees kodust, kus temaga peeti maha põhjalik vestlus,” märkis Sikk.  

Nädala jooksul alustati kaht väärteomenetlust seoses liiklusõnnetustega. Esimene avarii juhtus kolmapäeval Kuressaare linnas Jaama ja Talve tänava ristmikul, kus põrkasid kokku sõiduautod Renault ja Volkswagen. Keegi viga ei saanud. Kuna sõidukijuhid ei jõudnud õnnetuse asjaolude osas kokkuleppele, selgitatakse need menetluse käigus. 

Pühapäeval teatati õnnetusest, kus parkivale Volkswagenile oli tekitatud kahjustusi. Teine osapool oli sündmuskohalt lahkunud ja seega tuleb politseil asjaolud välja selgitada väärteomenetluse käigus. 

Nädalavahetusel tabati liiklusest kolm alkoholi tarvitanud sõidukijuhti. Neist kahe suhtes alustati kriminaalmenetlust. Üks juhtidest väitis, et oli alkoholi tarbinud eelmisel õhtul, ja arvas, et on rooli istudes kaine. 

Nädala jooksul tegelesid politseinikud 36 väljakutsega. Algatati 13 väärteomenetlust ja kaheksa kriminaalmenetlust. Arestimajja viidi kainenema kaks meest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles