GAAS PÕHJA ⟩ Isetehtud driftiratas ootab kardirada

Karoliina Tammel
Copy
IMEASI: Aasta tagasi hakkas Allan driftimismasinat ehitama, mõtte endale ise driftiratas ehitada sai ta Youtube´ist nähtud videost.
IMEASI: Aasta tagasi hakkas Allan driftimismasinat ehitama, mõtte endale ise driftiratas ehitada sai ta Youtube´ist nähtud videost. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kui Saarte Hääle reporterid septembrikuise hoovipikniku ajal aiast aeda piduliste melu kaemas käisid, jäi neile eriliselt silma ühes garaažis seisev eestpoolt jalgratast ja tagant karti meenutav masin. Selgus, et tegemist on drift trike’i ehk driftirattaga, mille kuressaarlane Allan Sipelgas oma kätega valmis meisterdanud.

Täpselt aasta tagasi hakkas Allan oma Kuressaare garaažis driftimismasinat ehitama. Kusjuures idee driftiratta ehitamiseks sai ta Youtube´ist nähtud videost. "Sealt näeb igasugu imeasju," naerab mees. 

Allan tahtis enda sõnul teada saada, kas need masinad tegelikult ka nii hästi sõidavad, kui videos näha oli. Valmis sai imemasin viie-kuue kuuga, millest osa jäi koroonakevade sisse. "Koroona tuli peale ja siis oli veel lõbusam teha – aega oli rohkem," nendib Allan. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles