PERSOON ⟩ Tantsumaailma sukeldunud Therese võitis õpilaste südamed

Kristina Õun
, Reporter
Copy
OMAS ELEMENDIS: Therese sõnul oli tema tantsutreeneriks saamise teekond justkui saatuse käik, kus kõik langes kokku täpselt nii nagu vaja.
OMAS ELEMENDIS: Therese sõnul oli tema tantsutreeneriks saamise teekond justkui saatuse käik, kus kõik langes kokku täpselt nii nagu vaja. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Stjuardessiametist IT-firmasse sekretäriks, mandrilt Saaremaale tantsuõpetajaks – sääraselt võib kokku võtta Inspira uue tantsutreeneri Therese Neisalu teekonna saarlaste sekka. Otsides uusi väljakutseid, jõudis Therese saatuse tahtel saarepiigasid treenima ning naudib siinset elu ja oma tööd igati.

Tänavu kevadel, täpsemalt märtsi algul, mis saarlastel meeles koroonaajastu algusena, kui mandri ja saarte vaheline liiklus varsti parajaks kadalipuks kujunes, kolis Tallinnast pärit noor naine Saaremaale.

Elu mängis kätte kõik õiged kaardid, et teha mandrilt äratulek võimalikuks. Nimelt oli ta alles naasnud Tai reisilt ja istus kodus kahenädalases karantiinis, kui selgus, et tema töökohas ByteLife´is minnakse üle kodukontoritele ning Therese, kellel töö iseloomu tõttu polnud võimalik kodukontoris töötada, tuli koondada. Samasse aega jäi ka tutvus ühe Saaremaa mehega, kes töökohustustest vabanenud Therese endaga saarele kaasa kutsus. "Mõtlesin, et okei, see on mingi märk," meenutab Therese. "Võtsingi siis oma koerakese ja mõned riided ning tulingi Saaremaale."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles