Kuressaare haigla töötajad said vahvleid ja õunu

Kristina Õun
, Reporter
Copy
VAHVLIT JA ÕUNA! Eile jõudis haiglasse 460 vahvlit ja umbes 480 õuna, et jaguks kõigile Kuressaare haigla töötajaile. Pildil Round Table’i Tallinna 1. klubi president Klen Laus.
VAHVLIT JA ÕUNA! Eile jõudis haiglasse 460 vahvlit ja umbes 480 õuna, et jaguks kõigile Kuressaare haigla töötajaile. Pildil Round Table’i Tallinna 1. klubi president Klen Laus. Foto: Kristina Õun / Saarte Hääl

Meesteklubi Round Table Estonia otsustas mitmele Eesti haiglale teha jõulukingituse ja avaldada tänu koroona-aastal tehtud töö eest. 

Eile lõuna paiku toodi Kuressaare haiglasse kastide viisi Belgia vahvleid ja õunu, mis lähevad osakondade vahel jagamisele. 

Heategijaid Round Table´i Tallinna ja Kuressaare klubist tervitas ja tänas haigla juhatuse liige Märt Kõlli, kellele anti üle ka klubi tänukiri. 

Round Table´i Tallinna 1. klubi president Klen Laus ütles, et mõte teha meditsiinitöötajatele natuke rõõmu ja tunnustada neid ränkraske töö eest koroonakriisi ajal tõmbas kaasa mitmeid toetajaid. 

“Esialgu oli kavas keskenduda Ida-Virumaa piirkonnale, ent kui selle mõtte välja käisime, oli meil lõpuks muu hulgas 20 000 pirukat, mitusada karpi vahvleid ning tuhandeid puuvilju. Nii saimegi võimaluse laiendada heategu üle terve Eesti,” rääkis Laus.

Round Table Eesti MTÜ rahvusvaheliste suhete juht Heimar Kuuskler ütles, et koroonaviirusega võitlemise nimel töötavad arstid, õed ja ülejäänud haigla personal on kõik suure koormuse ja pinge all. “Round Table on heategevusega tegelenud üle 25 aasta ning seekord soovime tunnustada sel kiirel ja keerulisel ajal meie selle sõja eesrinnet, meditsiinivaldkonna töötajaid, kes on 2020. aasta kangelased,” lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles