Tarmukas bussijuht rahustas märatseja gaasiga maha

Kristina Õun
, Reporter
Copy
MADIS VIILU ütleb, et olukordi on bussijuhiametis nähtud igasuguseid, aga noa ja pipragaasi mõttes oli see tema jaoks esmakordne. Varem on Madis Viilu tähelepanu pälvinud “ravimilaksu” all olnud liiklusrikkuja tabamisega.
MADIS VIILU ütleb, et olukordi on bussijuhiametis nähtud igasuguseid, aga noa ja pipragaasi mõttes oli see tema jaoks esmakordne. Varem on Madis Viilu tähelepanu pälvinud “ravimilaksu” all olnud liiklusrikkuja tabamisega. Foto: Erakogu

Kui bussijuht noaga vehkinud purjus lätlasele pipragaasi näkku pritsis, karjus kibedasse pilve mattunud märatseja: “Jah, tapke mind ära ka veel!”, ning jätkas räuskamist. 

Mitte miski ei ennustanud, et esmaspäeva õhtul Tallinnast Kuressaarde teele asunud Luxekspressi bussis asjad nii käest lähevad, et nuga välgub ja agressiivse reisija rahustab maha alles pipragaasipahvak.

Bussijuht Madis Viilu rääkis Saarte Häälele, et lätlane tuli bussi koos mehega, kes ilmselt oli tema ülemus. Mehed istusid eraldi kohtadele, lätlane ettepoole, ülemus taha. “Alguses oli mees sõbralik, rahul, pisut humoorikas. Mingit viinahaisu ma ei tundnud,” sõnas bussijuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles