Ivo Linna: koroonavaktsiinile sada protsenti jah!

Ivo Linna
Copy
Ivo Linna
Ivo Linna Foto: Madis Sinivee/Postimees

“Kui tavainimestel tuleb võimalus koroona vastu vaktsineerida, siis teen seda kõhklemata,” kinnitab laulja Ivo Linna. 

Eks see koroona ole muusikutele pannud paraja põntsu. Minulegi – esinemisi pole üldse. Lausa tööpuuduse üle ma kurta siiski ei saa – tegeleme nii-öelda duettide plaadiga, mida koos Supernoovaga ja teiste artistidega teeme.

Esimene lugu, Eesti Laulu lugu “Siin ma olen” on juba valmis. 

Raadiotöödki õnneks on – “Mnemoturniir” ja “Miniturniir”. Salvestasime just mõlemat, maskid ees. Teen ka Maalehele viktoriiniküsimusi. Tõsi, olen küll vahetevahel laisk inimene, aga päris niisama istuda ka ei malda – midagi tahaks ikkagi teha. Ja kui muud tööd ei ole, hoiab igasugune tegutsemine vaimu värske.

Ehk aitab koroonavaktsiin elu taas normaalsetesse rööbastesse viia. Püüan end vaktsineerimisteemaga kursis hoida ja ootan, millal see võimalus tavainimestele lõpuks kätte jõuab. 

Las vandenõuteoreetikud arvavad, mis tahavad – igaühel on ju õigus uskuda seda, mida soovib. Kes leiab, et mitte mingil juhul ei lase end vaktsineerida – tehku nii, nagu soovib. 

“Las vandenõuteoreetikud arvavad, mis tahavad – igaühel on ju õigus uskuda seda, mida soovib. Kes leiab, et mitte mingil juhul ei lase end vaktsineerida – tehku nii, nagu soovib.” 

Mina olen sada protsenti kindel, et kui vaktsiin peaks millalgi kõigile kättesaadavaks muutuma, lasen ka mina endale selle süsti teha. Kõrvaltoimeid ma ei karda. Olen igasugu vaktsiine saanud koolipõlvest alates. Usun, et need on mind aidanud. Hiljem olen lasknud end süstida ka puugihaiguse ja gripi vastu – olgugi et mõlemad on tasulised vaktsiinid. 

Pole mingit kahtlust – koroona vastu laseksin end vaktsineerida isegi siis, kui selle omast taskust kinni maksma peaksin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles