Kuressaarde tuleb tervislike küpsetiste pagarikoda

TEEVAD TERVISLIKKE KÜPSETISI: Kati Mäekallas (vasakul) ja Mari-Liis Raud pagarikoja küpsetistes nisujahu, pärmi ega rafineeritud suhkrut ei kasuta. FOTO: Maanus Masing / Saarte Hääl

Veebruaris peaks Kuressaares Turu tänaval avatama pagarikoda, mis ei kasuta oma toodetes nisujahu, pärmi ega rafineeritud suhkrut. 

Tellijale Tellijale

Mari-Liis Raud, veel nimetu pagarikoja üks eestvedajatest rääkis, et nende eesmärk on teha tervisesõbralikke pagaritooteid ja kooke. Selleks pandi seljad kokku Pihtlas asuva Nögese kohviku pererahvaga, kelle speltajahust pagaritoodete järele on nõudlust rohkem, kui pakkuda oleks. 

Mari-Liis ise on tuntud koogimeister, kelle populaarseid toorkooke, mille soovijatest puudust ei ole, on saanud maitsta suvel GoodMoodFoodi kohvikus. 

Tagasi üles
Back